www.lihnid.com
План Б

И ВМРО НП реагира: Зошто на официјалниот сајт на Општината првично немаше фотографија од официјалната општинска делегација

ВМРО НП прашува дали официјалниот портал на Општина Охрид кој треба да биде службено гласило на општ...

ОО СДСМ: „Општинскиот протокол направена невидена збрка и забуна со редоследот на делегациите“

Општина Охрид, се „помисли“ и подоцна одлучи да стави слика од официјалната Општинска делегација во ...

Зовреа страстите и во Федерацијата за планински спортови на Македонија - на собрание се кани селективно

Членови на Федерацијата за планински спортови на Македонија, се жалат дека наместо официјално да бид...

По приведувањето на Усеини во Охрид пристигна и Муса Џафери

Високиот функционер на ДУИ огранок Охрид  Н.У. по неколку часа поминати на распит во Охридската поли...

ВМРО НП има план како да се раздолжи Охрид

Ванчо Костоски од ВМРО НП денес на прес конференција одговори на прашањата на Општина Охрид за тоа о...

 • И ВМРО НП реагира: Зошто на официјалниот сајт на Општината првично немаше фотографија од официјалнат...

  Четврток, 24 Април 2014 18:38
 • ОО СДСМ: „Општинскиот протокол направена невидена збрка и забуна со редоследот на делегациите“

  Четврток, 24 Април 2014 18:16
 • Зовреа страстите и во Федерацијата за планински спортови на Македонија - на собрание се кани селекти...

  Четврток, 24 Април 2014 17:58
 • По приведувањето на Усеини во Охрид пристигна и Муса Џафери

  Четврток, 24 Април 2014 17:06
 • ВМРО НП има план како да се раздолжи Охрид

  Четврток, 24 Април 2014 16:58
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
 • Видео

 • Виспој
 • ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА
 • Ваша Реклама
 • Ваша Реклама
 • Лихнид
 • Plan B
 • Dj-pizza

Calendar

« April 2014 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Home

Последни вести

Наши препораки

Zo2 Framework Settings

Select one of sample color schemes

Google Font

Menu Font
Body Font
Heading Font

Body

Background Color
Text Color
Link Color
Background Image

Top Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Header Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainmenu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Slider Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Mainframe Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Scroller Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Menu Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image

Bottom Wrapper

Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image
Background Color
Modules Title
Text Color
Link Color
Background Image